Consulten

VOF Praktijk Ferbining

Kvk-nummer 57293856

email: info(at)praktijkferbining.nl

 

Consulten:


Voor de volgende consulten kun je bij ons terecht:


* mediumconsult (ook mogelijk via de mail, of via Skype)
* healing
* combinatieconsult mediumconsult/healing


Mediumconsult (op afspraak, via de mail of via Skype)


Het mediumconsult bestaat uit een afstemming. Hierbij maken we gebruik van informatie die we uit jouw energieveld oppikken en via de universele bron. We kunnen je dan inzicht bieden in de dingen die nu voor jou belangrijk zijn en de vragen die je hebt. Ook kijken we naar blokkades en kunnen we deze samen met jou transformeren. Een mediumconsult geeft je weer kracht en duidelijkheid over je leven.


De mediumconsulten vinden plaats in onze praktijk in Joure of Sint Annaparochie, via de mail of bij jou thuis. In dat laatste geval kun je contact met ons opnemen over (reis)kosten.


De afstemming via de mail kan door middel van een foto en daarbij hoef je uiteraard niet naar de praktijk toe te komen. Je krijgt dan via de mail, naar keus van één van ons of van ons allebei, een afstemming toegestuurd. Sinds kort is het ook mogelijk een mediumconsult via Skype te doen. We spreken dan een datum en tijd van tevoren af. Handig voor als je niet in de buurt woont of zelfs als je in het buitenland woont.


De prijs voor een mediumconsult in onze praktijk in Sint Annaparochie of Joure is 60 euro (ook via Skype). Een consult van één van ons is 55 euro. Het kindertarief (tot en met 16 jaar) is 35 euro. Een afstemming via de mail kost 45 euro voor een afstemming van ons allebei (je krijgt dan dus twee afstemmingen via de mail binnen) en 30 euro bij een afstemming van één van ons beiden. Een mediumconsult op locatie is ook een mogelijkheid.


Healing


Als de energie in je lichaam niet goed doorstroomt om welke reden dan ook, kan dat lichamelijk ongemak/lichamelijke klachten veroorzaken. Andersom geldt ook dat als je lichamelijke klachten hebt, de energie in je lijf op die plek(ken) blokkeert. Bij klachten staat het geblokkeerde of zieke lichaam niet meer open voor de helende energie en 'vergeet' hoe dat voelt.


Door healing gaat het lichaam zich de helende energie, die gewoon om ons heen aanwezig is, weer herinneren/ weer herkennen en staat het de hogere energieen weer toe. De helende energie stroomt het lichaam binnen en zal als eerste naar de laagste energieen toe gaan (de ziekst/zwakste delen van je lichaam) om daar de energie als eerste te verhogen. Als de energie heel laag is, zijn vaak meerdere behandelingen/healings nodig. Meer en meer kan het lichaam de hogere energieen weer toestaan en zelf open gaan staan voor de helende energie die in de kosmos aanwezig is. Dan heeft het lichaam het zelf weer opgepakt en maakt het weer gebruik van zijn zelfhelend vermogen.


Het is altijd belangrijk bij klachten ook een arts te raadplegen. Een healing kan naast een reguliere behandeling plaatsvinden.


Het is mogelijk een healing te ontvangen van één van ons in Sint Annaparochie (Janke) of in Joure (Sietske). Een sessie kost 35 euro.


Combinatieconsult: mediumconsult/healing


Het is ook mogelijk een combinatieconsult aan te vragen. Een combinatie van een mediumconsult en een healingconsult van één van ons kost 85 euro.


Wat zijn onze voorwaarden?


Wij proberen zo correct mogelijk informatie door te geven en te helpen. Maar: wij zijn ook maar mensen en het is hoe dan ook belangrijk dat je altijd luistert naar jouw eigen gevoel. Iedereen is zelf verantwoordelijk voor zijn eigen leven en ook voor de keuzes die hij/zij maakt. Wij proberen inzicht te geven en te helpen bij het doorhakken van knopen. Bij vragen over gezondheid is het belangrijk te realiseren dat wij geen artsen zijn. Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd eerst een arts. Wij zijn niet medisch onderlegd.


Praktijk Ferbining

contact met je innerlijke kracht