Consulten

Praktijk Ferbining

Consulten:


Je kunt bij ons terecht voor een intuïtief consult.


Intuïtief consult 


Het consult bestaat uit een afstemming. Hierbij maken we gebruik van informatie die we uit jouw energieveld oppikken en via de universele bron. We kunnen je dan inzicht bieden in de dingen die nu voor jou belangrijk zijn en de vragen die je hebt. Ook kijken we naar blokkades en kunnen we deze samen met jou transformeren. Een consult geeft je weer kracht en duidelijkheid over je leven.


De consulten vinden plaats in onze praktijk in Joure of Sint Annaparochie, via de mail of bij jou thuis. In dat laatste geval kun je contact met ons opnemen over (reis)kosten.


De afstemming via de mail kan door middel van een foto en daarbij hoef je uiteraard niet naar de praktijk toe te komen. Je krijgt dan via de mail, naar keus van één van ons of van ons allebei, een afstemming toegestuurd. Sinds kort is het ook mogelijk een intuïtief consult via Skype te doen. We spreken dan een datum en tijd van tevoren af. Handig voor als je niet in de buurt woont of zelfs als je in het buitenland woont.


De prijs voor een consult in onze praktijk in Sint Annaparochie of Joure is 60 euro (ook via Skype). Het kindertarief (tot en met 16 jaar) is 35 euro. Een afstemming via de mail kost 45 euro voor een afstemming van ons allebei (je krijgt dan dus twee afstemmingen via de mail binnen) en 30 euro bij een afstemming van één van ons beiden. Een intuïtief consult op locatie is ook een mogelijkheid.


Wat zijn onze voorwaarden?


Wij proberen zo correct mogelijk informatie door te geven en te helpen. Maar: wij zijn ook maar mensen en het is hoe dan ook belangrijk dat je altijd luistert naar jouw eigen gevoel. Iedereen is zelf verantwoordelijk voor zijn eigen leven en ook voor de keuzes die hij/zij maakt. Wij proberen inzicht te geven en te helpen bij het doorhakken van knopen. Bij vragen over gezondheid is het belangrijk te realiseren dat wij geen artsen zijn. Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd eerst een arts. Wij zijn niet medisch onderlegd.


Praktijk Ferbining

contact met je innerlijke kracht

 

VOF Praktijk Ferbining

Kvk-nummer 57293856

email: info(at)praktijkferbining.nl